Grafisk manual i tryck / KårsOrdet söker 3 nya skribenter

Nu har jag fått lite tryckt material från förra kursen, Grafisk design 2. Dels en grafisk manual för vårt fiktiva jeansföretag Shift Denim, dels en beskrivning av företagets grafiska profil. Det är alltid nice att se färdiga grejer i tryck, det blir mer på riktigt då. Digitalt i all ära, men när man får det fysiskt så blir det en helt annan sak.

När vi ändå är inne på print så kan jag nämna att det var lämning till Metro för kommande nummer av Metro Student Magazine idag, och det här numret tror jag bestämt blir dubbelt så bra som det förra. Fortsätter vi den trenden vinner vi snart pris! ;)

Är det kanske så att du studerar vid  Högskolan i Jönköping och vill vara med och skriva artiklar? Till nästa nummer behöver vi tre nya skribenter, så om du är intresserad tycker jag att du ska höra av dig på en gång till mailadressen karsordet[a]karen.hj.se. Skicka med några artiklar du har skrivit (gärna med blandat innehåll) och berätta lite om dig själv, vad du kan och vad du vill göra i framtiden.

Annonser

Tack för att du kommenterar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s